Muuttopalvelu, muuttoapu, muutto Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Suomi

Kuljetus Antti Rasinkangas Oy tarjoaa laadukkaat ja kattavat muuttopalvelut paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Porvoo ja Tuusula. Tarvittaessa hoidamme muutot myös muualle Suomeen luotettavasti ja ammattitaidolla.

Kanssamme muutto onnistuu helposti ja ripeästi. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Teemme kilpailukykyisen tarjouksen muuttopalveluista sekä muista lisäpalveluista. Ota yhteyttä ja suunnittele muutto kanssamme!

Soita ja tilaa muuttopalvelu numerosta 0400 952 331.

Joustava muuttopalvelu

Tarjoamme joustavaa palvelua niin isoihin kuin pieniin muuttoihin. Autamme muuton suunnittelussa ja organisoinnissa. Muuttokuljetuksen lisäksi monipuolisiin muuttopalveluihimme kuuluvat irtaimiston pakkaus sovittaessa. Palveluiden ansiosta muutto sujuu jouhevasti ja turvallisesti. Kuljetus Antti Rasinkangas Oy takaa, että sopivilla ratkaisuilla, muutto onnistuu ilman ylimääräistä stressiä. Tilauksesta toimitamme muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit valmiiksi ennen muuttopäivää. Muuton aikataulusta sovitaan aina etukäteen, jotta voimme varmistaa, että sopiva kalusto on vapaana. 

Muuttopalvelumme Helsingistä muualle Suomeen:

  • Pakkauspalvelut
  • Muuttokuljetus
  • Muuttolaatikot
  • Pakkaustarvikkeet, suojamateriaalit
  • Ulkomaanmuutot
  • Väliaikaisvarastointi
  • Kierrätyspalvelu
  • Asennuspalvelu
  • Loppusiivoukset
Voimme räätälöidä muuttopalvelut toiveittesi mukaisesti. Saat tilattua muuttoauton ja muuttomiehet avuksi tavaroiden siirtoon. Mikäli toivot kokonaisvaltaisempaa palvelua, voimme hoitaa myös tavaroiden pakkauksen ja purkamisen. Viemme tarpeettomat huonekalut ja kodinkoneet kierrätykseen. Kun tilaat muuton yhteydessä asennuspalvelut, autamme esimerkiksi valaisimien tai laitteiden asennuksessa. Kuljetus Antti Rasinkangas Oy:n kautta saat tilattua myös lämpimät ja kuivat varastointitilat tavaroiden väliaikaiseen varastointiin.


Muuttoja teemme pääasiassa Uudenmaan alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava. Tarjoamme muuttoapua myös Uudeltamaalta muualle Suomeen. Lisäksi voit kysyä meiltä ulkomaille muutosta.

Muuttoapu Helsinki & muu Uusimaa

Kun haluat asiantuntevaa muuttopalvelua ja muuttoapua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla, ota yhteyttä!  Tarjoamme laadukasta ja ripeää muuttoapua. Toimialueemme kattaa myös Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Porvoon, Tuusulan ja muun Etelä-Suomen alueen. Toimimme alalla vuosikausien rautaisella ammattitaidolla.

Muuttoon valmistautuminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta muuttopäivä sujuisi mahdollisimman helposti. Särkyvät tavarat tulee suojata tarpeeksi hyvin ja muuttolaatikot pakata huolella. Tekstiilit, peitot ja vaatteet voi muuttolaatikoiden sijaan pakata jätesäkkeihin. Myös huonekalut ja peilit on hyvä tarvittaessa suojata kelmulla tai kuplamuovilla kuljetuksen ajaksi. Mikäli muuton yhteydessä on siirrettävä myös pianoa tai muuta erityisen painavaa huonekalua, tulee siitä mainita erikseen muuttopalveluita tilatessa. Kerromme mielellämme vinkkejä tavaroiden pakkaamiseen ja muuton valmisteluun. Muuttoapuun voidaan sisällyttää myös tavaroiden pakkaus, jolloin me huolehdimme, että tavarat tulee pakattua asianmukaisesti kuljetusta varten.

Kanssamme muutto sujuu vaivattomasti

Jokainen muutto on erilainen, jonka takia haluamme panostaa yksilölliseen palveluun. Pitkä kokemuksemme logistiikka-alalta takaa, että muutot hoituvat luotettavasti ja turvallisesti. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä tarpeen mukaan. Kuljetus Antti Rasinkangas Oy vastaa kaikkiin muuttoihin liittyviin kysymyksiin.

Kerro meille mahdollinen muuttopäivä ja muuttotavaroiden määrä, niin teemme tarjouksen muuttopalveluistamme. Suoritamme muuttoja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tavoitat meidät numerosta 0400 952 331 tai yhteydenottolomakkeen kautta.


Pitkäaikaisia asiakkaita ova mm. Metos Oy Ab ja Semtu Oy.